Opomba: Vsi obiskovalci in uporabniki spletne strani http://to.mato.si se z uporabo spletne strani strinjajo, da poznajo našo izjavo o varovanju osebnih podatkov in pravni poduk ter da ju sprejemajo.

Varovanje vaših osebnih podatkov in splošni pogoji uporabe

Podjetje Sinhro d.o.o., se nepreklicno zavezuje, da bo varovalo zasebnost obiskovalcev in uporabnikov spletne strani http://to.mato.si. Podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani, ne bomo nikoli uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam, razen na zahtevo pristojnega sodišča, ali jih kakorkoli drugače zlorabili. Pridobljeni podatki se bodo uporabljali zgolj za zagotavljanje maksimalno pozitivne izkušnje pri uporabi spletne strani http://to.mato.si.
Podjetje Sinhro d.o.o. bo pri urejanju spletne strani skušalo zagotavljati točnost in ažurnost informacij. Kljub temu pa je njegova kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah popolnoma izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletni strani http://to.mato.si.
Sinhro d.o.o. si tudi pridržuje pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani kadarkoli, brez predhodnega opozorila spremeni. Vsebine objavljene na spletni strani http://to.mato.si nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Sinhro d.o.o. prav tako ne odgovarja uporabnikom za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav, oziroma zaradi nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo iz spletne strani http://to.mato.si. Na spletni strani http://to.mato.si boste našli tudi povezave na druge spletne strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in ažuriranje teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

Piškotki (cookies)

Spletna stran http://to.mato.si vam nudi možnost, da si vašo morebitno izbiro ob naslednjem obisku zapomni, brez da bi si morali ponovno izbirati želeno, in sicer z uporabo piškotkov. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brskalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brskalnik in priredi vsebino spletnih strani. Naši piškotki ne hranijo nikakršnih informacij o vašem računalniku ali vaših osebnih podatkov. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Splošni pogoji uporabe programa to.mato email marketing.

Splošni pogoji uporabe programa to.mato email marketing so navedeni v splošnih pogojih uporabe. Uporabnik se pred uporabo programa strinja in sprejema splošne pogoje.

Avtorske pravice © Copyright 2008-2009 Sinhro d.o.o.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Sinhro d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Sinhro d.o.o.

Opomba: Vsebina izjave o varovanju osebnih podatkov in pravnega poduka se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave oz. strinjanja uporabnikov.